Bilder hochladen
Werde Teil des ersten offiziellen Fanclubs
des MEC Halle 04

#1

agen op woensdag 14 november, tegen de N

in Saale Bulls 29.12.2018 03:25
von yaya2017 | 111 Beiträge | 1110 Punkte

De Boston Celtics zijn de meest winnende franchise in de geschiedenis van de NBA en hun 2018-19 "City Edition" -uniformen zijn ge?nspireerd op de witte opwarmjacks van voormalige Celtics-grootheden, van Bob Nike Air VaporMax Dames Cousy tot Bill Russell en Robert Parish tot Larry Bird. "Terugblikkend op eerdere Celtics-legendes - Larry Bird, Bill Russell, Bob Cousy - droegen ze allemaal dit iconische woordmerk," zei Nike senior product grafisch ontwerper Nike Air Max Fury Womens Nate Bush in een verklaring. Nike Air Max 97 Womens "Het is net zo goed onderdeel van de Keltische traditie als Nike Air Max 270 Dames de parketvloer, wat een ander element is dat we tot leven hebben gebracht door dit ontwerp." De klassieke wit, groen en goud past veel beter dan het grijze ontwerp dat de Celtics hebben meegemaakt in Nike Air Max 90 Womens het verleden. Als het gaat om de uniformen uit de 'City Edition' van Milwaukee Bucks in 2018-19, haat je ze of hou je ze. Door de aard van deze lijst kun je vertellen waar ik sta over de kwestie. In sommige gevallen werkt de eenvoudige benadering het beste voor deze speciale editie-uniformen, maar wanneer je de geschiedenis Nike Air Max 95 Mujer van de Milwaukee Bucks en hun "MECCA-tijdperk" overweegt, is het gemakkelijk te waarderen hoe ze buiten de doos zijn gestapt met een luid kleurontwerp. Nike Internationalist Femme Milwaukee's MECCA Arena, en de abstracte opstelling van kleur geblokkeerde blues, rood, groen en goud, is het brandpunt van de Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens nieuwe unis van het team.

Volgens het persbericht van Bucks, viert The City Edition-uniform 'The Bucks' 2018-19 de felle kleuren die synoniem werden met NBA-basketbal in Milwaukee tijdens een van de meest succesvolle trajecten van de Nike Air Max 95 Womens franchise uit de late jaren '70 tot het midden van de jaren '80. ' Giannis Antetokounmpo en de Bucks debuteren op maandag 19 november met het nieuwe uniform van de City-editie wanneer ze de Denver Nuggets op Fiserv Forum hosten. De uniformen worden gedragen op Adidas ZX Flux Femme alle resterende "Milwaukee Mondays" en op twee late-seizoense zondagwedstrijden, naast zes keer op de weg. Voor geselecteerde spellen in het seizoen 2018-19, Russell Westbrook, Paul George en co. zullen speciale kledingstukken uit de speciale editie ter ere van Oklahoma's Indiaanse erfgoed dragen. De basiskleur is turkoois, wat de 11de verjaardagsteen en de inheemse kleur van vriendschap vertegenwoordigt. Andere Adidas ZX 750 Dames details omvatten:

"In elkaar grijpende Nike Air Max 270 Femme letters cre?ren" OKC "op de borst van de trui, waarbij verschillende vormen in elkaar overvloeien om één vorm te cre?ren." Het Nike Air Vapormax Womens riempatroon op de broek is vet uit een traditionele sjerp en vertegenwoordigt de verschillende individuele gemeenschappen die zich naar buiten toe uitstrekken. Nike Air Max 95 Femme en samengevoegd met elkaar.Gesloten door de vier hoeken, wijzen alle vormen naar binnen om te verzamelen bij OKC.De korte vleugelafbeelding is ge?nspireerd op de schildpadschil, de cirkel symboliseert de aarde en herkent de stammen die langs de buitenkant lopen. oost om de rijzende zon te verwelkomen en de weg te wijzen. "De Thunder zal het uniform voor het eerst dragen op woensdag 14 november, tegen de New York Knicks. Daarna zal het team dit seizoen nog minstens vijf keer de "City Edition" -uniformen dragen in de Chesapeake Energy Arena. Al met al zijn deze uniformen beter dan de uniformen waarop de Clips elke avond dansen.


nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 5 Gäste sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: Againto77
Besucherzähler
Heute waren 52 Gäste und 1 Mitglied, gestern 397 Gäste und 8 Mitglieder online.

Forum Statistiken
Das Forum hat 11192 Themen und 46445 Beiträge.

Heute war 1 Mitglied Online :
xuezhiqian123

Besucherrekord: 827 Benutzer (20.03.2012 22:15).

Besucht uns auch bei FacebookUserfarben : Admin, Gäste, Foren Mitglieder, Moderatoren, FCD 2003 e.V.,
Xobor Einfach ein eigenes Forum erstellen | ©Xobor.de